Verkoop Woning 5 - Park Le Vieux Sart

Ga naar de inhoud

Verkoop Woning 5

Te koop: woning 5
Ideaal vakantiehuisje te koop.
 
Buitengewoon geschikt voor de actieve wandelaar en de sportieve fietser. Huisje nr. 5 is vrij gelegen op de zuidhelling van het park Le Vieux Sart en heeft een fraai en onbelemmerd uitzicht.

In het rustige park met 34 woningen zijn twee type huisjes, groot (68 m2 ) en klein (57 m2 ). Huisje 5 is een groot huisje en heeft een ruime living met keuken en drie slaapkamer met in totaal zes slaapplaatsen. Er is een bergruimte geschikt voor de fietsen en voorraden. Er is een badkamer met douche en toilet en een afzonderlijk toilet. Door de grote schuifpui en een ruim terras is er ideale verbinding tussen binnen en buiten. Zomers is het er koel en in de winter met elektrische verwarming en houtkachel behaaglijk warm.

Hoewel zeer geschikt voor de verhuur is het huisje de laatste acht jaar uitsluitend gebruikt als privé vakantiewoning. Het huisje is volledig gestoffeerd. Het is mogelijk om een deel van het aanwezige meubilair zoals bedden en bank over te nemen.  Informatie over de het lidmaatschap van Vereniging van Mede-eigenaren en andere kosten is op deze website te vinden.
Vraagprijs € 110.000.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de huidige eigenaar H.Obertop, Tesselschadestraat 7, 1054 ET, Amsterdam.

Email: huug.obertop@xs4all.nl
Telefoon: +31651340010
Terug naar de inhoud